NYHETER

En ny webb är kanske ingen stor nyhet. För oss är det dock stort. Under resan måste man se sig själv, se sina svaga och starka punkter. Förstärka och förtydliga där det behövs. Och putsa ytterligare på det som är bra. Vi hoppas att vi lyckas förklara vilka vi är, att ni som inte känner oss vågar ta kontakt. Och att ni som redan känner oss tar än mera kontakt. Syftet med vår nya hemsida är enkelt – vi vill ha mer kontakt med fler personer.

2019-09-27

Ny telefonväxel

På torsdag 3/10 kör vi igång med ny telefonväxel.

2017-02-14

Nu finns vi på instagram

Lagom till IFFA mässan finns vi nu på Instagram. 

Instagram

2016-04-14

Top Frisch ligger rätt i tiden

Våren har kommit på flera håll i Sverige och sommaren ligger bara några månader bort. Vädret kommer spela oss många spratt om det så blir regn, skiftande eller högsommar värme. En sak vet vi i alla fall, och det är att fräscha och hållbara charkprodukter är viktiga kriterier för konsumenter och försäljning. Alla vet vad som kan hända med kött och charkprodukter under en bruten kylkedja, under transport från butik till konsumentens kylskåp eller kanske under den där picknicken och kvälls BBQ där produkterna står framme lite för länge.

 

Fyra nya TOP FRISCH blandningar och en flytande kommer, för både korv och färskt kött, kunna hjälpa dig med alla dina farhågor inför hållbarhet, sommarvärme och rötmånad*.

 

*Rötmånad är ett begrepp i Bondepraktikan för en månadslång period i slutet av juli och början av augusti under vilken många livsmedel håller sig sämre. Rötmånaden inleds enligt nutida svensk tradition i slutet av fruntimmersveckan, det vill säga något av datumen 22, 23 eller 24 juli och pågår till 22, 23 eller 24 augusti.
Månaden kallas rötmånad för att värmen och den höga luftfuktigheten som är vanlig vid denna tid på året ger gynnsamma förhållanden för bakterietillväxt, vilket gör att matvaror och liknande lätt blir skämda under denna månad. Emellertid är den traditionella rötmånaden i stort sett att beteckna som vidskeplighet, eftersom den är knuten till vissa datum och inte den faktiska väderleken.

Adobe_PDF_file_icon_32x32-1Bilaga PDF

2016-04-14

Profood levererar till HKScan och varumärket Pärsons.

Sen några veckor tillbaka lanserades produkten ”Pärsons Tärnad Grillkyckling”, en produkt som förenklar vår vardag! 

Den är producerad med hjälp av Sun Spice V, en film eller tarm som är kryddad med naturkryddor för en enkel, säker och smakrik produktion.

Klicka för mer info om Pärsons Tärnad Grillkyckling och Sun V Casing eller kontakta oss.

2016-04-14

Profood Lakemedel och Falu.- Prins.- Wiener blandning.

Nu har vi återigen på lager, två efterfrågade blandningar med omsorgsfullt valda ingredienser.
Den kompletta artikeln; Lakemedel -Profood som är framtagen med minimalt med E- nummer och som samtidigt ger en klassisk god och fyllig lake. Doseringen är lika enkel som laken blir god. 1 påse på 1 kg till 10 lit vatten.
Falukorv, Prinskorv och Wienerkorv är något som ständigt känns aktuellt. Vår, redan nu, klassiska blandning; Falu, Prins, Wiener -Profood innehåller en balanserad sötma med utvalda naturkryddor och askorbinsyra. Båda blandningarna går att få i batchanpassad storlek, så att just dina behov och önskemål uppfylls.

För mer information, teknisk rådgivning kring dessa produkter se pdf länkar eller ta kontakt med oss.

Adobe_PDF_file_icon_32x32-1495.20 Lakemedel Profood

Adobe_PDF_file_icon_32x32-1382.98 Falu, Prins, Wiener – Profood