kryddor och recept

Kryddor
och recept

Tillsammans med NovaTaste/Frutarom Savory Solutions, med varumärket Gewürzmüller, har vi ett bra samarbete för utveckling av charkprodukter. Med kunskap, gedigen erfarenhet och stort engagemang kan vi göra produkten bättre samtidigt som produktionen blir smidigare.

Peter Mårtensson och Linnea Mårtensson är ständigt ute hos kunder och deltar i deras produktutveckling. Basen är kunskap om hela tillverkningsprocessen med fokus på smaksättning och kryddning. Ett tecken på gott resultat är vårt diplom från Gastronomiska Akademien.

Leverantör av kryddor och blandningar är Frutarom Savory Solutions där Gewürzmüller, Wiberg och Nesse ingår. De är fortsatt inriktade på chark och kött, men även fisk och fågel, kryddor, såser och tillsatser samt startkulturer som kontrollerar fermenteringsprocessen. Frystorkade kulturer i portionspåsar ger samma resultat, färg och smak, varje gång.

Alla kryddor levereras i aromtäta förpackningar. Egna kryddblandningars märkning garanterar samma smak och full spårbarhet.