Vi på profood
Vi är långsiktigt lagda. Det betyder kontinuitet, låg personalomsättning och långa relationer med kunder och leverantörer. Vi är ett tiotal, alla med samma inställning till god och personlig service. Antingen det gäller reservdelar för tillfälliga stopp, snabb leverans av förbrukningsmaterial eller långsiktiga lösningar som maskininvesteringar, löpande service på befintlig maskinpark eller utveckling av recept och nya charkprodukter.
telefon, växel:
031-33 77 100
Andreas Carlsson
Teknisk support
Alexander Edgren
Säljare maskin
Alex är junior maskinsäljare, började september 2024. Bakgrunden är inte så mycket maskiner som människor, främst från fruktavdelningen i ICA-butik och bakom bardiskar. Maskinkunskapen byggs nu upp tillsammans med Christer, vår maskinveteran. När Alex lagar mat är basilika den vanligaste kryddan, än så länge. Charkfavoriten är en klassiker, bricka med både ost och chark.
Veronica Fertig
Jesper Flink
Charlotte Kent
Christer Lundgren
Linnea Mårtensson
Linnea har läst marknadsföring och kommunikation, arbetar som junior säljare. Kryddor och chark är en naturlig del i livet, morfar Bengt var med och startade Profood. Linnea gillar hantverket inom branschen, är nyfiken på andra matkulturer, blandar gärna. På spisen står gedigen husmanskost, inte nödvändigtvis med kött, men alltid med riktigt bra kryddor.
Peter Mårtensson
VD, kryddor, produktutveckling
Efter två veckor på Pååls bageri och helger på bensinstation kom Peter till Profood 1990. Idag är Peter VD. Samt säljer kryddor, smaksätter och skapar nya kryddblandningar – produktutvecklar. Som social, driftig och försiktig visionär balanserar Peter djärva idéer med ekonomisk trygghet och hög genomförbarhet. Bästa charkrätt är kalvsylta. Favoritkrydda är Hänchen gold.